Rulote din lemn traditionale 4...12 M lungime, 2,5...3,2 M latimeFandango  

  Nomade

  Noisette

FANDANGO      

     

      

    Rulotele traditionale din lemn sunt realizate pentru un sejur de 4 anotimpuri, pe un sasiu din tevi rectangulare si rotunde din otel, cu roti pneumatice sau din lemn, avand cel putin o axa directionala.

    Sunt prevazute cu izolatie termica si spatiu de ventilatie, folie bituminata la acoperis si podea, usi si ferestre in dublu vitraj si sistem termopan, acoperis din tabla de zinc, instalatii electrice si sanitare realizate de personal specializat, conform normelor UE.

    Finisajele standard interior si exterior sunt din lambriu din lemn de rasinoase clasa B, impregnate prin pensulare cu grund insecto-fungigid si lazura cu baza organica hidrofuga. Peretii si tavanul sunt permanent ventilate folosind un sistem mixt de folie microperforata bariera de vapori si accesorii optionale la ferestrele tip termopan realizate din PVC infoliat sau vopsit.

    La cerere o firma specializata executa la fabrica sau la locul de amplasare protectia ignifuga a rulotei.

    Livrarile se fac in versiunile standard si confort , clientii putand alege dintr-un set bogat de optiuni suplimentare disponibile la www.roulotte-en-bois.com/tarif.php