Despre noi

Înainte de rulote si case mobile, lucram deja in industria mobilei din lemn masiv (toate contractele pentru export) si a construcției caselor de vacanta fixe, suprafețe mici, 35-70 M2 , din care doua s-au amplasat in Romania.

In 2007 am primit primele comanzi de rulote , pe prima am făcut-o urmând aproape strict stilul camarguaise , dar clienții mei doreau mai mult confort si stabilitate așa ca am desenat un saşiu bun pentru rulote de la 5 la 12,5 M lungime si de la 2,2 la 3,2 M lățime, bineînțeles cu diferențe la dimensiunile materialelor folosite.Pentru cabina am dorit multa culoare, culori asortate, izolație termica si fonica, cat mai mult spațiu interior dar si multa funcționalitate, ascunsa uneori, la vedere pentru rulotele finisate contemporan.

Ei bine, in 2008 rulota fabricata de noi de (prima rulota de 3x8 M) a luat trofeul SETT D’OR la Salonul SETT Montpellier, iar in 2014 , tot la Montpellier, premiul publicului, in afara concursului, pentru ca furtunile si inundațiile ne-au blocat 2 zile pe drum, si am pierdut prima zi de expoziție !

Deviza noastră, puțin dramatica dar adevărată, este sa reușim unde alții nu au reușit si sa facem ceea ce alții nu s-au încumetat sa facă!

Ne mândrim cu cele mai mari rulote (14,5x3,2xH=3,5 M si case mobile mono-modulare (4x4x12,2 M, cu sau fără mansarda).