Galerie Foto: Case pe roti unimodulareCase pe roti unimodulare

    Se  mai numesc Mobile Home sau case mobile. Regimul lor este de rulota (vehicul) amenajat rezidential sau comercial. Marimea lor incepe pe la 6x3 M si se termina la 12x3,5 M , iar diferenta principala fata de rulote sta in forma acoperisului care, la casele mobile, este in general in doua pante.

    Fata de anii precedenti, cand pentru a castiga spatiu se executau case cu osii jumelate mediane, astazi folosim acelasi tip de roti pneumatice ca si la rulote, mijloacele de transport actuale permit case inalte de 3,50M.  

    Aceste se realizeaza in general dupa planurile clientilor, pretul lor in versiunea standard si confort se situeaza in jurul a 500-750 euro / mp , TVA inclus.

    Casele pe roti beneficiaza, ca si rulotele, de o bogata paleta de optiuni, in mod frecvent kit-uri termosolare si fotovoltaice, terase.

    La cerere putem asigura solutii complete chiar si in zone protejate natural , pontoane de acostare, captari de apa si instalari da UE 001, solunajarea teretii mixte electrice si gaz, amenajarea terenului pentru amplasare.